Rüyada saç bıyık kesmek

Rüyada saç bıyık kesmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç bıyık kesmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Rüyada saç bıyık kesmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına tabir olunur.

Rüyada kendi bıyığını kesmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıyıklarını kesmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada makasla bıyık kesmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Rüyada sakal bıyık kesmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments