Rüyada bıyıklarını kesmek

Rüyada bıyıklarını kesmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada bıyıklarını kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada saç bıyık kesmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi bıyığını kesmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sakal bıyık kesmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına tabir olunur.

Rüyada bıyıklarını kesmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıyık sakal kesmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments