Rüyada başkasının bıyığını kesmek

Rüyada başkasının bıyığını kesmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, rızkının bollaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada saç bıyık kesmek resmi bir kurumda işe girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada makasla bıyık kesmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek ilişkiye huzurun geleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kendi bıyığını kesmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada bıyık sakal kesmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yeni çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada bıyıklarını kesmek başarıların çoğalacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments