Rüyada sabunla halı yıkamak

Rüyada sabunla halı yıkamak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla halı yıkamak gördüyseniz:

  • Daha bir bağımsız yapıdasınız.

Rüyada sabunla halı yıkamak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, malların çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kendini sabunla yıkamak böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabunla elleri yıkamak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sabun yıkamak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ellerini sabunla yıkadığını görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü sabunla yıkamak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalettir.

Rüyada sabunla elini yıkamak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments