Rüyada ellerini sabunla yıkadığını görmek

Rüyada ellerini sabunla yıkadığını görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, heveslerin söneceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada ellerini sabunla yıkadığını gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada ellerini sabunla yıkamak rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, çekilen zahmetin çoğalacağına inanılır.

Rüyada sabunla el yıkadığını görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada sabunla elini yıkadığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada sabunla el yıkamak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek başarısızlığa düşüleceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Rüyada eli sabunla yıkamak ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüksek diploma alacağına delalet eder.

Rüyada elini sabunla yıkamak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments