Rüyada sabunla elini yıkamak

Rüyada sabunla elini yıkamak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla elini yıkamak gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak çok büyük bir mutluluk duyacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sabunla elini yıkamak adını herkese duyuracağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada sabunla el yıkamak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sabunla el yıkamak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, işlerin bir anda azalacağına işaret eder.

Rüyada ellerini sabunla yıkamak gözünü para hırsı bürüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada elini sabunla yıkamak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments