Rüyada şişe kırmak

Rüyada şişe kırmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, rahat rahat yaşayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına inanılır.

Rüyada şişe kırmak gördüyseniz:

  • Size bazı teklifler getiren kişiler olabilir.

Rüyada şişe kırmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada bira şişesi kırmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, büyük borçların altında ezileceğine delalet eder.

Rüyada rakı şişesi kırmak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Rüyada şişe kırmak görmek kısmetlerinin bol olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada cam şişe kırmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada içki şişesi kırmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada soda şişesi kırmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, insanların hayır dualarını alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments