Rüyada burnunu kırmak

Rüyada burnunu kırmak tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunu kırmak gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Rüyada burnunu kırmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin burnunu kırmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının burnunun kanaması görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Rüyada burnundan kıl koparmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün burnunu görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Rüyada birinin burnunu sıkmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments