Rüyada ayak yarası görmek

Rüyada ayak yarası görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulur.

Rüyada ayak yarası gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Rüyada ayağında yara olduğunu görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarının yara olduğunu görmek yanlış anlaşılacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarında yara görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada ayağın yara olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanında yara görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine inanılır.

Rüyada ayaklarin yara görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağında yara görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada ayağının altında yara görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments