Rüyada ayağında tüy görmek

Rüyada ayağında tüy görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, çok kötü hissedileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin aksayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında tüy gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Rüyada ayağında tüy görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada ayak tüyü görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada horoz tüyü yolmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalet eder.

Rüyada tüylerinin döküldüğünü görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine tabir olunur.

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek namının yürüyeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada bacağının tüylendiğini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kötü bir habere veya tehlikeye delalet eder.

Rüyada tüyleri dökülmüş köpek görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah tüylü köpek görmek refah içinde yaşayacağına, borca batacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments