Rüyada renkli mermer görmek

Rüyada renkli mermer görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, itibar edineceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada renkli mermer gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Rüyada renkli mermer görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer silmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada mermer kırıldığını görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet eder.

Rüyada mermer görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Rüyada mermer heykel görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak mermer görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mezar mermeri görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer taşı görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Semih

Rüyamda renkli mermer döşenmiş yer gördüm. Yere döşenmiş mermerin hem renkleri çok güzeldi hemde yere çok güzel döşenmişti.

Semih

Teşekkürler