Rüyada mermer görmek

Rüyada mermer görmek herkesten ileriye gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına işarettir.

Rüyada mermer gördüyseniz:

  • Doğru davrandığınızı düşünmenize veya doğru olanı yapmanıza rağmen zor anlar yaşarsanız veya yaşıyorsanız, yalnız olmadığınızı hatırlamanızda fayda var.

Rüyada mermer ev görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer taşımak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi mermer görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer oda görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada mermer taşı görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işaret eder.

Rüyada renkli mermer görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, talihin yüze güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermer lahit görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments