Rüyada pembe kumaş görmek

Rüyada pembe kumaş görmek zor günler geçirileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, darp edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada pembe kumaş gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada pembe kumaş görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kumaş almak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yeni iş kollarına girileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kumaş görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumaş yediğini görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada ölüden kumaş almak çok zor duruma düşüleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada desenli kumaş görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments