Rüyada kumaş pantolon giymek

Rüyada kumaş pantolon giymek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, ne yapacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret eder.

Rüyada kumaş pantolon giymek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına inanılır.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, umutlanacağına alamet eder.

Rüyada kumaş pantolon giymek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada pantolonluk kumaş görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, gönlündeki gibi sevileceğine alamet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada kumaş pantolon görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalet eder.

Rüyada bol pantolon giymek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments