Rüyada randevuya gitmek

Rüyada randevuya gitmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, dualarının gerçekleşeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada randevuya gitmek gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Rüyada randevuya gitmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada randevu evine gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalettir.

Rüyada randevuya gidememek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada randevu vermek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada randevulaşmak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada randevuyu kaçırmak çok üst mevkilere geleceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada randevuya yetişememek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada randevuya gelmemek merdiven atlayacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments