Rüyada randevuya yetişememek

Rüyada randevuya yetişememek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sağlığının da bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalettir.

Rüyada randevuya yetişememek gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Rüyada randevuya yetişememek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada randevu vermek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktordan randevu almak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada randevuya geç kalmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine tabir olunur.

Rüyada hastaneden randevu almak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada randevulaşmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına yorulur.

Rüyada biriyle randevulaşmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada randevuya gitmemek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments