Rüyada rakı içip sarhoş olmak

Rüyada rakı içip sarhoş olmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, istihdam edeceğine alamet eder.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı içen görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments