Rüyada rakı içeni görmek

Rüyada rakı içeni görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içeni gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Rüyada rakı içen adam görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalettir.

Rüyada rakı içtiğini görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak kısa süreli karlar elde edileceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı içip pişman olmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada rakı içen kadın görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin rakı içtiğini görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, iyi bir patron olacağına inanılır.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments