Rüyada raf görmek

Rüyada raf görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, erken evlilik yapacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, yeni projelere atılacağına işaret eder.

Rüyada raf gördüyseniz:

  • Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Rüyada raf yapmak şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet eder.

Rüyada raf dizmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada raf görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada raf silmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet eder.

Rüyada raf temizlemek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine tabir olunur.

Rüyada kitap rafı görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulur.

Rüyada cam raf görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada mutfak rafı görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments