Rüyada portakal fidanı dikmek

Rüyada portakal fidanı dikmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada portakal fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Rüyada portakal fidanı dikmek kötü günler yaşayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada portakal fidanı görmek çocuk sahibi olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Rüyada marul fidanı dikmek yeni planlar yapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada gül fidanı dikmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalettir.

Rüyada biber fidanı dikmek herkesin dikkatinin çekileceğine, umutlarının söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine yorulur.

Rüyada üzüm fidanı dikmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işlerini düzene sokacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments