Rüyada marul fidanı dikmek

Rüyada marul fidanı dikmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güvenini sarsacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına alamet eder.

Rüyada marul fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada marul fidanı dikmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marul fidanı görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada bahçeye marul dikmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada marul fidesi dikmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya marul dikmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalettir.

Rüyada marul dikmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına delalettir.

Rüyada çam fidani dikmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada küçük fidan dikmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments