Rüyada elma ve muz görmek

Rüyada elma ve muz görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, takdir edilen kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada elma ve muz gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Rüyada muz ve elma görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına rivayet eder.

Rüyada portakal elma muz görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada muz elma görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada elma ve muz görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma muz görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe muz yedirmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada muz satın almak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada olgun muz görmek çok sağlıklı olunacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments