Rüyada polisliği kazanmak

Rüyada polisliği kazanmak sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, başka işler deneyeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada polisliği kazanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada polis okulunu kazanmak yanlış kişilere denk geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine inanılır.

Rüyada polis sınavını kazanmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Rüyada polisliği kazanmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada polislik sınavını kazanmak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis okulu kazanmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalettir.

Rüyada tatil kazanmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına inanılır.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments