Rüyada polis sınavını kazanmak

Rüyada polis sınavını kazanmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işarettir.

Rüyada polis sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler.

Rüyada polis sınavını kazanmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada polislik sınavını kazanmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye yorulmaktadır.

Rüyada polis okulu kazanmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada polisliği kazanmak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada polis okulunu kazanmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bir sınavı kazandığını görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments