Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek maddi gücünün katlanacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, variyetini çoğaltacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bileği kırılmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulur.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine işarettir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine tabir olunur.

Rüyada ayak bileği görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments