Rüyada ayağıyla ezmek

Rüyada ayağıyla ezmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağıyla ezmek gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Rüyada ayakla yılan ezmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına yorulur.

Rüyada ayağıyla ezmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağıyla fare ezmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayakla ezmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakla kedi ezmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, başarısızlıklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada fare kafası ezmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, hasadının tarlasında kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments