Rüyada yılanı ayağıyla ezmek

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Rüyada ayakla yılan ezmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalettir.

Rüyada ayağıyla fare ezmek kendini çok iyi hissedeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakla ezmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada ayakla kedi ezmek büyük ferahlık yaşayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ayağıyla ezmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek ters giden olayların düzeleceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments