Rüyada pirinç ve un görmek

Rüyada pirinç ve un görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, toparlanacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kazancının iki kat artacağına, dertlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç ve un gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada pirinç un görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç ve un görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç unu görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç kızartmak kişinin daha çok kazanacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak pirinç görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada pirinç pilav görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulur.

Rüyada bir poşet pirinç görmek hak yolundan ayrılacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments