Rüyada pirinç pilavı yedirmek

Rüyada pirinç pilavı yedirmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ortak edineceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sorunlarının son bulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeniz bazı kişilerin sizi takımlarına, partilerine veya taraflarına dahil etmesi anlamına gelebilir.

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalettir.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç pilavı istemek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada pirinç pilavı ve et yemek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada pirinç pilavı ısıtmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine işarettir.

Rüyada pirinç pilavı pişirdiğini görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada pilavlık pirinç görmek dolandırılacağına, saygı göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments