Rüyada pirinç dikmek

Rüyada pirinç dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada pirinç dikmek gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Rüyada pirinç dikmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, makbul olan şeylere delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç pirinç görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalet eder.

Rüyada bir tepsi pirinç görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada okunmuş pirinç yemek ferahlık veren sözler duymaya, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada pişmiş pirinç görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pirincin içinde taş görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalet etmektedir.

Rüyada pirinc vermek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet eder.

Rüyada pirinç ekmek görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, ileride saygın bir kimse olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments