Rüyada pirinç ekmek görmek

Rüyada pirinç ekmek görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine inanılır.

Rüyada pirinç ekmek gördüyseniz:

  • Eski bir amaç veya eğiliminize yeni bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada tarlaya pirinç ekmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalettir.

Rüyada pirinç ekmek görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç ekmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, garanti olacak makama oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç taneleri görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ pirinç görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada pirinç pilav dağıtmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işarettir.

Rüyada pirinç ağacı görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç lapası yemek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, makbul olan şeylere işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments