Rüyada pişmiş pirinç görmek

Rüyada pişmiş pirinç görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş pirinç gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Rüyada pişmemiş pirinç görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş pirinç görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş pirinç yemek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş pirinç pilavı görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada pirinç yoğurmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada pirinçli dolma yemek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç toplamak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments