Rüyada pirinc vermek

Rüyada pirinc vermek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, çok kötü günler göreceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada pirinc vermek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Rüyada pirinç ekmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanık pirinç görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işarettir.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Rüyada pirinç dolma yapmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada pirinç pilavı ikram etmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç pilavı almak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet eder.

Rüyada çiğ pirinç görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, tatsız durumların yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments