Rüyada pişmiş pırasa görmek

Rüyada pişmiş pırasa görmek hırsızlık yapacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hayattan her istediğini alacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş pırasa gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Rüyada pişmiş pırasa yemek çok günah işleyeceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş pırasa görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, adının fesada karışacağına işarettir.

Rüyada pırasa yemeği görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada pırasa pişirmek sorunsuz geçeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa satmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, daima zinde ve genç kalacağına işaret eder.

Rüyada pırasa diktiğini görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze pırasa görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada pırasa görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments