Rüyada pijama giymek

Rüyada pijama giymek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, dertlerine derman arayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada pijama giymek gördüyseniz:

  • Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz.

Rüyada siyah pijama giymek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada pijama takımı giymek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada pijama giydiğini görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz pijama giymek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine yorulur.

Rüyada pijama giymek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, başarılarının eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının pijamasını giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski pijama giymek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, huzurlu günlerin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments