Rüyada pijama giydiğini görmek

Rüyada pijama giydiğini görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, işlerinin duracağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine rivayet eder.

Rüyada pijama giydiğini gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının pijamasını giymek de elinin bollaşacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pijama giymek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pijama takımı giymek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz pijama giymek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet eder.

Rüyada yeni pijama giymek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Rüyada eski pijama giymek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada pijama giydiğini görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments