Rüyada beyaz pijama giymek

Rüyada beyaz pijama giymek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, ticarette ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yüzlerin asılacağına inanılır.

Rüyada beyaz pijama giymek gördüyseniz:

  • Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz pijama giymek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada eski pijama giymek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pijama takımı giymek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının pijamasını giymek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada yeni pijama giymek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada pijama giydiğini görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada lacivert pijama giymek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments