Rüyada pijama takımı giymek

Rüyada pijama takımı giymek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine delalet eder.

Rüyada pijama takımı giymek gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmelere karşı tedbirli olmakta da fayda var.

Rüyada pijama takımı giymek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni pijama takımı görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı pijama takımı görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski pijama giymek hasretliğin biteceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert pijama giymek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret eder.

Rüyada ipek pijama giymek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına inanılır.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, itibarını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının pijamasını giymek umutlarının söneceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments