Rüyada perde satmak

Rüyada perde satmak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, tartışma yaşayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine yorulur.

Rüyada perde satmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Rüyada perde satmak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tül ve perde görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada perde açmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada perde dikmek borçların hafifleyeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada perde değişmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perde takmak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, işine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada pembe tül perde görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski perde görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments