Rüyada perde dikmek

Rüyada perde dikmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada perde dikmek gördüyseniz:

  • Dedikodular doğru seçimler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada perde dikmek mal ve mülk sahibi olacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada tül perde dikmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bazı sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı perde dikmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada temiz perde takmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Rüyada perde taktırmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada perde süslemek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, başarıyla geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz perde görmek dinine bağlı kalacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada beyaz perde satın almak rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments