Rüyada eski perde görmek

Rüyada eski perde görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yeteneklerini geliştirmeye, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada eski perde gördüyseniz:

  • Dekorasyon, taşınma ya da çevreyi güzelleştirme eğilimi size iyi gelse de, cüzdanı zorlayabilir.

Rüyada eski perde görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, birçok yeni fikir edinileceğine delalet eder.

Rüyada eski perde takmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada eski tül perde görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık perde görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe renk perde görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada perdede kan görmek önünü açacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına işaret eder.

Rüyada tül perde satın almak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada perde süslemek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments