Rüyada perde açmak

Rüyada perde açmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada perde açmak gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Rüyada perde açmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencerenin perdesini açmak herkesin desteğinin alınacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz perde açmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yeni siparişler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe tül perde görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına işaret eder.

Rüyada perdeyi örtmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalettir.

Rüyada örgü perde görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde asmak hayatının yolunda gideceğine, iş hayatında zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada perde aralamak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments