Rüyada perde değişmek

Rüyada perde değişmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulur.

Rüyada perde değişmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Rüyada perde değişmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada üst değişmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada üstünü değişmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev değişmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işarettir.

Rüyada araba değişmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır değişmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işarettir.

Rüyada yüzü değişmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tül perde takmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments