Rüyada tül perde katlamak

Rüyada tül perde katlamak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tül perde katlamak gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada tül perde katlamak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada renkli tül perde görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada tül perde ütülemek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada tül perde astığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına inanılır.

Rüyada tül perde kesmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perde almak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi tül perde görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tül perde asmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments