Rüyada perde arkasından bakmak

Rüyada perde arkasından bakmak ters giden işlerin de düzeleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, aile saadetinin de artacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada perde arkasından bakmak gördüyseniz:

  • Tamamen hazır olmadan rekabete veya mücadele gerektiren ortamlara girmeyin.

Rüyada perde arkasından bakmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, elin bollaşacağına delalettir.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın arkasından bakmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gidenin arkasından bakmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak onu yalnız bırakmayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin arkasından bakmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arkasından bakmak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, çektiği zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin arkasından bakmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments