Rüyada beyaz perde satın almak

Rüyada beyaz perde satın almak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, saygınlık elde edeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz perde satın almak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz perde satın almak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada perde satın almak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada tül perde satın almak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Rüyada uzun beyaz perde görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz perde görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz perde görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz perde astığını görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz perde yıkamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments