Rüyada perde taktırmak

Rüyada perde taktırmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada perde taktırmak gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada beyaz perde taktığını görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada perde taktırmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, allah katında yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cevşen taktığını görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada altın yüzük taktığını görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, toplumda yükseleceğine yorulur.

Rüyada saat taktığını görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, ev sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada burnuna hızma taktığını görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının eşarp taktığını görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulur.

Rüyada söz yüzüğü taktığını görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments