Rüyada temiz perde takmak

Rüyada temiz perde takmak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Rüyada temiz perde takmak gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler uzun vadeli planlarınızın seyri üzerinde etkili olabilir.

Rüyada temiz perde takmak idealist davranacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işarettir.

Rüyada temiz perde görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada temiz beyaz perde görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, tamamlanmadan kalacağına işaret eder.

Rüyada cama tül perde takmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada cama perde takmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski perde takmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül perde takmak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil perde takmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments