Rüyada beyaz perde görmek

Rüyada beyaz perde görmek daha büyük adımlar atılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işarettir.

Rüyada beyaz perde gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Rüyada camda beyaz perde görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil perde görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz perde çekmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz perde kesmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz perde asmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz perde satın almak düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde takmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments