Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak

Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, herkesin şaşırtılacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin arkasından bakmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi arkası dönük görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye bakmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada perde arkasından bakmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine alamet eder.

Rüyada arabanın arkasından bakmak moral bulacağına, borçlanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments